Aktiviteter

Søndag den 4. september er der morgenmad før Gudstjenesten


Stenstuegade 10 er der:

Gudstjeneste hver søndag kl. 10:30 med efterfølgende kirkekaffe.

Den første søndag i måneden har vi fællesspisning.
Hver anden måned fælles morgenmad i starten af Gudstjenesten
Hver anden måned Fællesspisning efter Gudstjenesten.

Sommerhygge i Store Fuglede

Hermed en lille hilsen fra Helle.

Kære Venner

Hermed en lille hilsen til jer alle.
Efter en fantastisk dag i søndags er det lidt vemodigt at vi skal på sommerferie, men samtidig er det godt for legemet at slappe helt af og gøre noget andet end det plejer.
Tak til alle jer som gjorde det til en rigtig hyggelig og festlig afslutning. Vi var samlet 20 stykker hos os på Tystrupvej. Vi fik hjemmebagt kage som Lis havde stået for og snakken gik godt omkring det store bord. Vi snakkede så meget at vi var lige ved at glemme at tænde for grillen :), men der blev tændt op og vi fik grillet det medbragte kød og Helle og Susannes hjemmelavede pastasalat, kartoffelsalat og en ferskensalat. Vi hyggede os og efter maden tændte vi bålet og Lars havde taget sin guitar med og han og Michelle sang for og Kaleb og Nikson sprøjtede med vand så de måtte have tørt tøj på 🙂 . Dejlig og hyggelig afslutning. Tak også for de fine værtinde gaver.

Et lille ord at holde sommerferie på:

Jesus kom for at ødelægge alt som havde noget med religion at gøre. Nogle gange når det er værst kan det give føde til nogle af vores værste impulser og drifter. Der er sket så meget dårligt i religionens navn. Korruption, splittelse, ja endda misbrug. Religionen tillader mennesker at bygge store "kongeriger" til dem selv, enten gennem magt, penge, position, berømmelse, rygte.
Men Jesus har vist os en meget friere, mere sand og mere kraftfuld måde at leve vores liv på væk fra religionens snævre og forskruede tankegang. Der er ikke nogen grund for os til at leve et religiøst liv, med specielle ritualer, eller at prøve og holde en fin facade og bruge det at gå i kirke som en måde at fortjene Guds nærvær på.
Alle de ting er kun illusioner. Sand tro giver os tilladelse til at være totalt ærlige, helt blottede og nogle gange brudte, nedslået ja nogen gange forslået.
Sand tro giver os lov til at være dem vi nu engang er, at være frie, og at gå på knæ foran Jesus, altid bevidste om at vi har brug for hans hjælp og styrke for at lede os gennem livet og blive til de mennesker som vi er skabt til at være. Vi er helt unikke hver især, og verden får kun det vi har den ene gang vi lever her på jorden. Vi har hver især et formål, noget som Gud vil at du skal være og give til denne verden, i et samspil med andre omkring dig.
Ved livets afslutning alt som virkelig har betydning er, at vi i ydmyghed har søgt Gud, med åbenhed, kærlighed, ærlighed, mod og beslutsomhed. Hvis vi gør det vil han altid finde os og lede os.
Og jeg ønsker at kirken i kristent center må afspejle den gennemsigtighed og kærlighed som Jesus gav os som forbillede og ikke bare være en bygning, men et sted med levende mennesker på godt og på ondt.
Husk at der hvor du er i ferien der er et lille stykke af Jesus.
Rigtig god sommerferie.

Jeg glæder mig til vi ses igen den 08.08.2022

Med kærlig hilsen

Helle

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide